مصرف کم رزماری معمولا بی خطر است؛ با این حال عوارض جانبی نادری دارد که شامل استفراغ، اسپاسم و گرفتگی و ادم ریوی است، باعث رفتن به کما می شود.
حال میتوانم با تجربهای که کسب کردهام احتمال موفقیت خود را افزایش دهم.
همچنین مطالعات دیگری می گویند که جینکو به دیابت و بهبود استخوان ها نیز کمک می کند. به طور کلی جینکو برای زوال عقل، آلزایمر، سلامت چشم، التهاب، دیابت، اضطراب، افسردگی و بهبود استخوان ها مفید است.
۶. آب: کمبود آب در بدن علت ایجاد اضطراب است و از آنجایی که بدن اکثر مردم با کمبود آب مواجه است، توصیه به خوردن روزانه شش تا هشت لیوان میشود.
ادویه دودی چیست؟ مواد، ترکیبات و طرز تهیه ادویه دودی آبادان
برخی افراد از بابونه به اشکال زیر برای کمک به کاهش استرس و اضطراب استفاده می کنند:
اسطوخودوس گیاهی گلدار از خانواده نعناع است. بسیاری از افراد از اسطوخودوس برای کمک به آرام کردن اعصاب و کاهش اضطراب استفاده می کنند.
بهترست از بینی عمل دم و بازدم را انجامدهید، ولکن اگر مشکل تنفسی دارید میتوانید از راه دهان نیز تنفسکنید. مکانی آرام و خلوت انتخاب کنید و چشمانتان را ببندید، تمام توجهتان را به تنفسی که میکنید معطوفکنید. تصور کنید هوایی پاک بهدرون ریههایتان میکشید، هوایی سرشار از انرژی، هوایی که الام جسمتان را التیام میبخشد.
اضطراب خود را در شکلهای متفاوتی ظاهر میسازد که به شش نمونهی آن در اینجا بهطور مختصر اشاره میکنیم.
اکیناسه همچنین زخم را التیام می دهد. در صورت مصرف بیش از حد، این گیاه get more info دارویی ممکن است عملکرد دستگاه گوارش را مختل کند و باعث ناراحتی معده و واکنش های آلرژیک شود.
از دیگر فواید میخک این است که به دیابت و کنترل سطح قند خون و کاهش وزن و چربی های شکم و کبد کمک می کند. مصرف زیاد میخک باعث تحریک پوست، چشم، تنفس یا واکنش آلرژیک پوستی می شود.
شوید به طور کلی بی خطر است اما در موارد نادر باعث واکنش های آلرژیک، استفراغ، اسهال، خارش دهان و متورم شدن زبان و گلو می شود.
۴. کربوهیدراتها (قند): نیز باعث افزایش سروتونین مغز میشود. اما باید بدانیم که مواد قندی ساده، اضطراب را افزایش میدهند و مواد قندی مرکب مانند حبوبات، سیبزمینی، سبزیجات، میوه، برنج قهوهای وجود دارد.
۱. تریپتوفان: سروتونین که از مشتقات تریپتوفان است، بهعنوان هورمون سرخوشی و حال خوب شناخته میشود. تخممرغ، بوقلمون، شیر، گوشت قرمز، ماهی آزاد، کیوی، گوجهفرنگی، موز، گیلاس از جمله مواد افزایش دهنده سروتونین هستند.